Portautomatik

Portautomatik

Port automatik leverer vi også – der er rigtig mange forskellige muligheder, og vi samarbejder med rutinerede smede der kan designe porte efter ønske.

Ditec Entrematic-serien inkluderer automatiseringssystemer, der perfekt kombinerer funktionalitet og tilpasningsmuligheder for porte. Disse produkter tilbyder et unikt design og den mest avancerede teknologi. Nem at kontrollere og fuldstændig pålidelige Ditec-indgangsautomatiseringssystemer optimerer effektivitet og energibesparelser og minimerer miljøpåvirkningen.

Svingportene betjenes automatisk med automatiseringssystemer, der er i stand til at bevæge vinger op til 5 meter brede. Vi tilbyder også et underjordisk automatiseringssystem til at skjule bevægelige dele og undgå at ændre portens billede eller stil.

Vi tilbyder også et komplet sortiment af automatiseringssystemer til skydeporte op til 3000 kg i vægt. De er designet til at holde og modstå selv den hårdeste vejr og kombinerer uovertruffen styrke med et moderne og elegant design.

En unik løsning til fjernbetjening og videoovervågning af automatiske garageporte og porte. Med Entrematic-appen overvåger du fjernadgangen til dit hjem når som helst og hvor som helst!

Uanset hvor i landet porten skal monteres har vi partnere der kan stå for montering i lokalområdet.

Ønskes der henvisning til speciel smede – så kontakt os og vi henviser til vores samarbejdspartner i dit lokalområde.